Arctic Lapland Ralli ennakkotunnelmia

Mika Turkki kauden avaukseen hyvillä mielin

SM Rallikausi 2013 starttaa 25.-26.01.2013 ajettavalla perinteisellä Arctic Lapland Rallilla Rovaniemellä. Ilmoittautuneita kisaan on reilu 120 autokuntaa.

Suurin voittajasuosikki on rallin kolmasti voittanut Juha Salo. Kirittäjäksi kisaan on saatu norjalaisväriä, sillä Andreas Mikkelsen lähtee Skoda S2000:lla mittaamaan vauhtiaan lumisilla teillä. Mika Turkki lähtee tutulla Mitsubishi Lancerilla, jonka kyljissä on numero 36. Turkin vierelle kartanlukijaksi istuu erittäin kokenut Timo Hantunen. Rallin nuotitusjakso on alkanut maanantaina ja jatkuu aina torstai-aamuun asti. Sen jälkeen ajetaan shakedown, josta alkaa keskittyminen tositoimiin. Rallin ensimmäinen erikoiskoe ajetaan perjantaina. Maaliin tullaan lauantaina. Rallissa on voimassa superrallisääntö, joten perjantain keskeytys ei koidu vielä turmioksi. Lauantaina on mahdollisuus jatkaa. Tavoitteet Turkilla ovat selkeät.

- lähden parantamaan viime vuoden sijoituksia. Pätkät ovat erittäin hyvässä kunnossa ja pohjat ovat hyvät. Fiilis on hyvä, tunnelmoi Turkki kesken nuotituksen.

Mika Turkki - Timo Hantunen, Mitsubishi Lancer Evo 9 numerolla 36


Tagit: , , ,

  • GSM 0400 552 522
  • Email: mika@mikaturkki.fi