Vartti SM-ralli ennakkotunnelmat

Mika Turkki sarjajohdossa Vartti SM-ralliin

Suomi Cupin 6 eli F-ryhmäläisten luokan sarjajohtoa pitävä Valkealan urheiluautoilijoiden Mika Turkki lähtee kauden toiseksi viimeiseen SM-ralliinsa Keravalle varmistamaan sarjavoittoa. Viime vuonna samassa rallissa teknisten ongelmien kanssa paininut Turkki ei lähde pelkästään kuitenkaan varmistelemaan, vaan Keravalta haetaan luokkavoittoa siinä missä muuten hyvää suoritustakin.
Mika Turkin ovat pitäneet kiireisenä kesän kova kilpailutahti kolmella täysin eri autolla hyvin erilaisissa kilpailuissa. SM-rallit takavetoisella BMW M3:lla, Neste Oil Ralli nelivetoisella Mitsubishi Lancer Evo 9:llä ja viimeisin menestyksekkäästi ajettu EM Lahti Historic Ralli takavetoisella historic-luokan Opel Ascona 400:lla. Siirtyminen ratin takaa toisen ratin taakse ei ole ollut täysin ongelmatonta:

- hyvin on erilainen tuntuma autoihin. Nelivetoisen jälkeen siirtyminen hisse Opeliin oli suuri. Auto luisti paljon enemmän kuin mitä tuntuma sanoi ennen Jyväskylän rallia, kertaili Mika kilpureidensa eroja kisojen välillä.

Nyt on vuoro siirtyä tehokkaan 300-hevosvoimaisen BMW M3:n rattiin ja tiedossa on soran lennätystä koko tien leveydeltä.
- velvollisuudet on suoritettu kuluvalla viikolla isänmaan hyväksi ja lauantaina painetaan jälleen tosissaan kaasupoljinta, kisaan valmistautuva Turkki totesi kertausharjoitustensa jälkeen.

Mika Turkki - Timo Hantunen lähtevät Vartti SM-ralliin numerolla 122.
Sarjatilanne ennen Keravan kisaa Suomi Cup 6:ssa.

1. Mika Turkki 74 p

2. Mikko Pajunen 71 p

3. Marko Uutela 34 p

sarjajohdossa


Tagit: , ,

  • GSM 0400 552 522
  • Email: mika@mikaturkki.fi